Nieuws/Entertainment
2228230
Entertainment

Enzo Knol pissig: ’Ik heb geen nieuwe liefde’

Enzo Knol

Enzo Knol

Enzo Knol heeft geen nieuwe relatie. Dat schrijft de populaire vlogger op Instagram na hardnekkige geruchten in de media over een nieuwe liefde.

Enzo Knol

Enzo Knol

„Het is jammer dat ik er nog iets over moet zeggen, maar dat doe ik omdat er een roddel rond gaat die helaas wordt opgepakt door de media”, schrijft Enzo, die afgelopen week bekendmaakte dat hij en zijn vriendin Dee van der Zeeuw opnieuw uit elkaar zijn.

„Nee, ik heb geen nieuwe relatie en daar heb ik op dit moment geen behoefte aan. Ik ben vijf jaar samen met Dee geweest dus heb alsjeblieft een beetje respect en ga geen onzin verspreiden dat er een nieuwe relatie aan de gang is met wie dan ook.”

De geruchten over een nieuwe liefde kwamen op gang toen RTL meldde dat Enzo met een onbekende vrouw naar Zuid-Frankrijk was gegaan. Ze was alleen in de weerspiegeling van zijn zonnebril te zien in een van zijn vlogs. Volgens Enzo wilde de vrouw niet in de vlog omdat ze dan misschien herkend zou worden. „Ik ben altijd eerlijk geweest tegen mijn kijkers en de volgende keer als ik met iemand ben die niet in de vlog wil, zal ik dat duidelijk aangeven om onzin zoals dit te voorkomen”, aldus Enzo.