Nieuws/Entertainment
2228963
Entertainment

This Is Us-kinderster (10) haalt uit naar pesters

Lonnie Chavis

Lonnie Chavis

Eén van de jonge acteurs uit hitserie This Is Us gaf woensdag online pesters ervan langs in een video die hij op sociale media plaatste. Lonnie Chavis (10) stak daarbij ook kinderen die gepest worden een hart onder de riem.

Lonnie Chavis

Lonnie Chavis

De acteur, die de jonge versie van Randall speelt in de serie, heeft een spleetje tussen zijn voortanden en ziet daarover geregeld hatelijke opmerkingen voorbij komen. „Ja, ik heb een spleet tussen mijn tanden. Dat kan ik laten verhelpen”, zegt Lonnie in de video. „Een beugel kan mijn tanden fiksen, maar kun jij ook je hart repareren?”

De jonge ster benadrukt in het filmpje de ernst van pesten. „Kinderen plegen zelfmoord vanwege jullie gehaat en getrol en al dat gekke gedoe. Dat is zo stom. Is dat nou leuk? Nee, je kwetst er mensen mee. Mensen beëindigen hun leven, en jullie zijn degenen die ze daartoe zetten. Echt, fiks je hart.”

Zelf kan Lonnie zich wel afsluiten voor de kritiek. „Ik ben blij dat ik ermee kan omgaan. Ik kan het aan, ik flip niet”, zegt hij. „Maar er zijn ook kinderen.. Als jullie hier naar kijken, laat je niet gek maken. Wees wie je wil zijn. Doe wat je wil doen. Wees jezelf. Geloof in jezelf.”