Nieuws/Entertainment
2230109
Entertainment

Deze verleidster maakt haar comeback in Temptation Island!

Al vanaf de eerste aflevering van Temptation Island VIPS was duidelijk dat niemand minder dan Alex Maas weer terug zou komen in de show om ’vieze dingen te doen’ met het meisje van Niels. Maar nu blijkt dat de spierbundel niet de enige verleider is die terugkomt in het programma.

Donderdag is het weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van Temptation Island VIPS en daaruit blijkt dat er een verleidster uit een vorig seizoen terugkomt. Haast onherkenbaar en gesluierd brengt een sexy dame een bezoek aan Rowena, Rosanna, Amijé en Gelina.

Amijé merkt al snel op dat dit niet zomaar een bezoek is, doordat ze ogen van de danseres herkende. Haar voorgevoel bleek te kloppen: „I’m back and I’m better”, zegt Zwanetta wanneer zij haar sluier af doet. „Ik ben de temptation van Donny.” Kort daarna vertrekt ze naar de mannenvilla.

Hoewel er vieze spelletjes worden gespeeld op het eiland, krijgen de mannen en vrouwen wel gelijke kansen. Ook bij de vrouwen krijgen de mannelijke verleiders versterking en maakt Alex eindelijk zijn rentree.