Nieuws/Entertainment
2231359
Entertainment

Waarom Meghan voor roze kiest

Meghan voelt zich prettig in roze

Meghan voelt zich prettig in roze

Sinds Meghan Markle hertogin van Sussex is, wordt ze vaak gespot in kleding in zachtroze tinten. Daar is een reden voor, weet Daily Mail.

Meghan voelt zich prettig in roze

Meghan voelt zich prettig in roze

Haar nieuwe ultravrouwelijke look staat in schril contrast met de outfits die Meghan naar publieke evenementen droeg vóórdat ze met prins Harry getrouwd was. Toen verscheen de Amerikaanse gerust in donkere spijkerbroek, een sjieke zwarte pantalon of een little black dress. Maar bij het tuinfeest van prins Charles, bij de verjaardagsparade voor koningin Elizabeth en de ceremony voor jonge leiders op Buckingham Palace deze week, droeg ze keer op keer zachtroze.

Volgens een expert heeft haar omslag in styling niets met het zomerse seizoen te maken, maar alles met de kalmerende werking die er van de kleur uitgaat. „Het aantal verplichtingen dat Meghan heeft sinds ze officieel lid is van het koninklijk huis, is zonder twijfel zenuwslopend. En omdat het zachtere roze erg rustgevend werkt op de drager, is dat het perfecte tegengif.”

Maar de kleurenpsychologe heeft nog een tweede verklaring: „Het is ook een romantische kleur. Onbewust wil ze communiceren dat ze nog steeds hartstikke verliefd is. Gezien de lichaamstaal tussen haar en prins Harry, verbaast me dat niets.”

Meghan vóór haar huwelijk met Harry

Meghan vóór haar huwelijk met Harry