Nieuws/Entertainment
2232247
Entertainment

Insider doet boekje open over relatie Brad Pitt

Grijs gekleed, maar Brads grauwe periode is voorbij!

Grijs gekleed, maar Brads grauwe periode is voorbij!

Er gingen een tijdlang geruchten dat Brad Pitt met professor Neri Oxman datetet. En hoewel zij onlangs werd gelinkt aan miljardair Bill Ackman, is het ook nog maar de vraag of Brad zelf wel toe is aan een nieuwe relatie. Een insider verklapt meer.

Grijs gekleed, maar Brads grauwe periode is voorbij!

Grijs gekleed, maar Brads grauwe periode is voorbij!

Volgens de kennis ligt de prioriteit van Brad Pitt in deze fase van zijn leven bij zijn kinderen Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, en de tweeling Vivienne en Knox, 9, wanneer hij niet werkt. De vader van zes was zelfs even naar Londen afgereisd, waar Angelina Jolie met de kinderen verblijft tijdens het draaien van haar nieuwe blockbuster Maleficent 2.

En al is hij inmiddels terug in Los Angeles, zijn vrije tijd brengt Brad vooral door met goede vrienden. Daarnaast is hij volgens de insider ook graag thuis. „Een beetje bankhangen doet hij graag.” Alleen dus, welteverstaan.

Daten

Hoe serieus het hem dan is met Neri, mocht zij toch nog in beeld zijn? De acteur heeft haar immers al wel voorgesteld aan zijn kinderen: begin juni zouden zij met de knappe vrouw geskypet hebben. „Brad is wel aan het daten, maar hij zal zich voor geen goud in een serieuze relatie storten. Hij is tevreden nu hij alleen is”, verraadt de insider.

Dus of het nu Neri is die hem doet stralen, zijn liefde voor zijn werk of zijn dierbare kinderen, één ding is zeker: „Brad zit goed in zijn vel.”