Nieuws/Entertainment
2238452
Entertainment

Ed Sheeran fietst naar ’s Graveland voor kreeft

Eigenaar Arlo Vlaar en Ed Sheeran

Eigenaar Arlo Vlaar en Ed Sheeran

Nederland lijkt sinds donderdag in de ban van Ed Sheeran nu de superster in ons land is voor twee concerten. Toch blijkt de zanger nog ontspannen op pad te kunnen. Hij ging vrijdagmiddag op de fiets van Hilversum naar ’s Graveland om daar te genieten van een lunch met kreeft.

Eigenaar Arlo Vlaar en Ed Sheeran

Eigenaar Arlo Vlaar en Ed Sheeran

Het was een grote verrassing vrijdag voor de gasten en het personeel van restaurant Vlaar in ’s Graveland, toen Ed Sheeran in een keer binnenliep na een anonieme reservering. Ook Arlo Vlaar, eigenaar van het restaurant, is onder de indruk. „Er staat ineens een popster voor je neus. De spanning in de keuken en bij de bediening neemt dan wel toe”, vertelt Vlaar aan NH Nieuws.

Volgens de eigenaar had Sheeran het zichtbaar naar zijn zin. Hij besloot de zanger een fles champagne aan te bieden om te vieren dat zijn concert van donderdagavond zo’n succes was, maar Ed dronk hier zelf niet van. „Hij moet namelijk vanavond nog optreden.” Na de lunch ging Ed weer op zijn fiets terug naar Hilversum. „Hij is heel normaal gebleven. Een ongelooflijk aardige jongen”, besluit Vlaar.