Nieuws/Entertainment
2238906
Entertainment

Ook Gerard Joling werkt aan boek

Gerard Joling

Gerard Joling

Hij was woest toen de biografie van zijn ’valse zuster’ Gordon verscheen, maar ook Gerard Joling is in de pen geklommen. Volgens de zanger komt er zeker een boek als reactie op de veelbesproken biografie van Goor. Dat zei Geer vrijdag in de Frank en Vrijdagshow op 538.

Gerard Joling

Gerard Joling

„Er wordt aan gewerkt”, verklapt Gerard. „Ik denk dat het bij mij iets positiever wordt. Ik kan niet zeggen wanneer het komt, maar het gaat er zeker komen.” Hij vertelt dat hij zijn ontmoetingen met grote internationale sterren vast wil leggen. Op de vraag of ook Gordon voorbijkomt in zijn pennenvrucht antwoordde Gerard: „Het gaat in eerste instantie om de echte grote sterren.”

Hoewel Gerard woedend was op Gordon, vormen de twee toch een duo in The Voice Senior. „Diep in mijn hart wilde ik dat niet”, onthulde Geer. „En ik hoef het ook niet voor het geld te doen, ik heb genoeg verdiend om me daar niet druk om te hoeven maken. Maar ik vond het zo ongelofelijk leuk om dit met oude mensen te doen, dat ik dacht: ik laat dit niet uit mijn poten glijden.”

Volgens Gerard hebben hij en Gordon niet meer gesproken over Gordons biografie. „Toen we elkaar na een half jaar weer zagen zei hij meteen ’ik voel een enorme koude poolwind, jij bent zeker binnen?’, toen was het ijs eigenlijk al gebroken want ik moest daar zo om lachen. We hebben niets uitgesproken over het boek, dat wil ik ook niet. We zijn professioneel genoeg, we gaan zitten en zorgen dat mensen een leuke avond hebben. Dat gaat tot nu toe nog redelijk goed.”