Nieuws/Entertainment
2239374
Entertainment

Paris Hilton laat verlovingsringen bijmaken

Paris Hilton

Paris Hilton

Paris Hilton is zo bang om haar peperdure verlovingsring te verliezen dat de hotelerfgename maar liefst drie replica’s van het sieraad heeft laten maken. Dat onthulde de 37-jarige dj bij Access Live.

Paris Hilton

Paris Hilton

„Ik heb een paar replica’s laten maken omdat ik bang ben om bepaalde landen te bezoeken met deze ring om”, legt Paris uit. „Daarom heb ik er drie extra laten maken. Gewoon voor het dj’en en voor het bezoeken van bepaalde plekken.”

Dat een extra ring geen overbodige luxe is voor Hilton bleek afgelopen maart al. Tijdens het feesten in een club in Miami vloog de 2 miljoen dollar kostende verlovingsring van haar vinger. „De ring is zo zwaar en groot dat de ring letterlijk van mijn vinger vloog tijdens het dansen en een paar tafels verderop in een bak met ijs belandde”, twitterde ze toen. „Wonder boven wonder vond mijn verloofde de ring voordat iemand anders dat deed en hem waarschijnlijk niet had teruggegeven.”

Paris zei eerder dat ze nog dit jaar wil trouwen met haar verloofde Chris Zylka, die begin dit jaar tijdens een skivakantie in Aspen op zijn knieën ging.