Nieuws/Entertainment
2239887
Entertainment

Psychiater gaat Heather Locklear lang behandelen

Heather Locklear is totaal de weg kwijt

Heather Locklear is totaal de weg kwijt

Heather Locklear verhuist binnenkort van de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis in Los Angeles naar een kliniek waar ze een langetermijnbehandeling krijgt. Daar wordt ze behandeld voor haar verslavingsproblemen, maar ook haar mentale problemen.

Heather Locklear is totaal de weg kwijt

Heather Locklear is totaal de weg kwijt

Bronnen vertellen aan TMZ dat Heather na haar laatste opname een reeks testen heeft ondergaan. Daaruit zou blijken dat haar mentale problemen bijna net zo erg zijn als haar verslaving. Tot nu toe zou de 56-jarige Melrose Place-actrice meewerken en vrijwillig naar de kliniek gaan voor een lange behandeling.

Locklear, die ooit getrouwd is geweest met Bon Jovi-gitarist Richie Sambora en later ook met Mötley Crüe-drummer Tommy Lee, werd deze week opgenomen nadat ze een overdosis had genomen. Dat was een paar dagen nadat ze was opgepakt voor het mishandelen van een agent en een ambulancebroeder.

De week daarvoor werd Heather nog gedwongen opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis omdat ze labiel zou zijn en dreigde zichzelf wat aan te doen. Eind februari werd ze ook al gearresteerd vanwege de mishandeling van een agent. De Dynasty-ster worstelt al meer dan tien jaar met een alcohol- en drugsverslaving.