Nieuws/Entertainment
2239945
Entertainment

Lewis Hamilton in rok op cover GQ

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton schittert op de nieuwste editie van mannentijdschrift GQ in een Schotse kilt. De 33-jarige Formule 1-coureur probeert zo goed te maken dat hij afgelopen december zijn kleine neefje op Instagram belachelijk maakte voor het dragen van een jurk.

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton

„Ik wil het goedmaken”, aldus Lewis. De coureur zegt dat hij beseft dat hij een fout heeft gemaakt en wil dit publiekelijk duidelijk maken. Tegelijkertijd wil Hamilton op deze manier zijn neefje een sterke boodschap meegeven dat hij zich niet hoeft te schamen voor zijn identiteit.

Afgelopen kerst postte Lewis een filmpje van zijn kleine neefje in een roze jurk. „Heb je dit voor kerst gekregen? Jongens dragen geen prinsessenjurk!” zei hij tegen het duidelijk geschrokken jongetje. Al snel kreeg de viervoudig wereldkampioen bakken met kritiek over zich heen. Hierop bood hij zijn excuses aan voor zijn ’ongepaste woorden’. Toch bleef hij opmerkingen van fans liken die zijn filmpje bagatelliseerden. Waarop de kritiek weer toenam.

Uiteindelijk verwijderde Lewis al zijn posts op Twitter en Instagram. Na krap een maand keerde hij terug op sociale media. Met zijn neefje lijkt Hamilton het al te hebben goedgemaakt. Onlangs ging hij met hem naar Disneyland Parijs waar het jochie de hele dag in een roze prinsessenjurk liep.