Nieuws/Entertainment
2241173
Entertainment

Zoon Jack (16) grote afwezige

Vanessa Paradis getrouwd met filmregisseur

Dagen nadat Jack, het zoontje van Vanessa Paradis en Johnny Depp, kampte met ’ernstige gezondheidsproblemen’, is de 45-jarige actrice zaterdag getrouwd met filmregisseur Samuel Benchetrit (45). Bij de grote dag was dochter Lily-Rose Depp (19) aanwezig, maar van Jack was geen spoor te bekennen.

Weinig toeters en bellen voor Vanessa en Samuel, de twee traden in het gemeentehuis van Saint-Simeon, een stadje in het oosten van Parijs, in het huwelijk. Vanessa is hier ook opgegroeid.

Volgens the Mirror is het opmerkelijk dat Vanessa juist nu getrouwd is, omdat ze afgelopen dinsdag de filmpremière van haar laatste film A Knife in the Heart, waarin ze een hoofdrol speelt, liet schieten om ’ernstige gezondheidsproblemen’ van haar 16-jarige zoon Jack.

Op foto’s, in het bezit van de regionale krant le Parisien, is Vanessa te zien in een prachtige witte jurk van chiffon met lange mouwen. Haar kersverse echtgenoot Samuel draagt een blauw pak. Volgens diezelfde krant waren er slechts 20 gasten, waaronder Lily-Rose Depp.