Nieuws/Entertainment
2243678
Entertainment

Veel televisieaanbiedingen voor Roseanne Barr

Roseanne Barr

Roseanne Barr

Roseanne Barr krijgt volop aanbiedingen voor een rentree op televisie. Dat meldde de 65-jarige actrice afgelopen weekend in de podcast van de Amerikaanse televisierabbijn Shmuley Boteach.

Roseanne Barr

Roseanne Barr

„In ieder slechts ligt iets goeds verborgen, ik vind het heel spannend want er is me al zoveel aangeboden”, aldus de comédienne. „Ik heb bijna al een heel goed voorstel om terug te keren op televisie geaccepteerd en misschien ga ik het wel doen. We zullen zien.”

De sitcom van de actrice werd eind mei van de buis gehaald door zender ABC nadat ze een racistische opmerking had gedeeld op Twitter. Inmiddels is bekend dat de serie, een reboot van Roseanne uit de jaren tachtig en negentig, toch een doorstart krijgt. Daarin zal Barr zelf niet te zien zijn.

De actrice gaf de financiële compensatie die ze had kunnen eisen voor de spin-off op, zodat deze gemaakt kon worden en de crewleden van Roseanne hun baan niet zouden verliezen. „Ik heb niks gevraagd en heb afstand genomen”, zei ze in het interview. „Dat is boetedoening. Daar heb ik lang bij stilgestaan.”