Nieuws/Entertainment
2248619
Entertainment

Fans Broederliefde krijgen geld niet terug

Fans van Broederliefde die kaartjes hadden voor het concert in Spartastadion Het Kasteel op 2 juni, krijgen geen geld terug. Ticketmaster heeft dat maandag in een mail laten weten.

Het concert werd afgelast vanwege financieel wanbeheer van de producent. Zo zouden ze het afgesproken budget overscheden hebben en zouden veel partijen niet betaald zijn. MIM Productions ontkent dit. Het bedrijf heeft inmiddels hun faillissement aangevraagd, zo meldt RTV Rijnmond. Hierdoor krijgt Ticketmaster geen geld voor de kaarten en kunnen zij de fans ook niets terugbetalen. „Dit houdt in dat wij de ticketgelden niet zullen ontvangen en tot onze spijt dus niet over kunnen gaan tot het terugbetalen aan jou en de andere kaarverkopers. We vinden dit ontzettend vervelend en hadden je graag bericht met ander nieuws.”

Op sociale media uiten de fans hun ongenoegen. „Zeg Broederliefde, hoe kan het nou dat mijn dochter voor jullie concert op 2 juni 150 euro voor kaarten moet betalen, het concert afgelast wordt en ze te horen krijgt dat ze het geld kwijt is omdat MIM failliet is? Gaan jullie zo met jullie fans om? Waar is het geld?”, aldus Stefanie. „Zo Broederliefde, 227 euro aub”, schrijft een andere fan.

Volgens RTV Rijnmond zouden er duizenden kaarten verkocht zijn. Op 22 september geeft Broederliefde een show in Ahoy als alternatief voor de afgelaste show.