Nieuws/Entertainment
2249322
Entertainment

Cheryl Cole: ’Laat mijn moeder erbuiten’

Cheryl Cole

Cheryl Cole

Cheryl Cole is pissig over berichten dat haar moeder een grote rol had in haar breuk met Liam Payne. Het stel maakte dit weekend bekend na een relatie van ruim twee jaar uit elkaar te gaan.

Cheryl Cole

Cheryl Cole

Al snel kwamen de geruchten op gang dat de moeder van de zangeres daar iets mee van doen had. De Daily Mail sprak met een insider die vertelde dat Joan Callaghan ’onderdeel van de problemen’ tussen Cheryl en de voormalig One Direction-zanger was en er een twee tegen één-situatie was ontstaan waarbij moeder en dochter het voortdurend samen opnamen tegen Liam.

Cheryl verwijst de verhalen nu naar het land der fabelen. „Ik kan jullie verzekeren dat ze hier absoluut niets mee te maken had”, zegt ze in een post op Twitter over haar moeder. „Ik ben een volwassen vrouw en in staat mijn eigen leven te leiden.” De zangeres zegt dat ze eigenlijk nooit op roddels reageert, maar een uitzondering maakt als haar moeder erbij wordt betrokken. „Ze is een zachtaardige, lieve vrouw die het niet verdient om hierin meegesleurd te worden terwijl het losstaat van haar.”