Nieuws/Entertainment
2249753
Entertainment

Kylie Minogue heeft nieuwe liefde

Kylie Minoque

Kylie Minoque

Kylie Minogue lijkt een nieuwe liefde gevonden te hebben en dat wil ze wel van de daken schreeuwen. Letterlijk.

Kylie Minoque

Kylie Minoque

Zij en haar grote vlam Paul Solomons, staan op een dak in New York voor een romantisch onderonsje. Maar dat deelt ze vervolgens met haar 1,7 miljoen volgers op Instagram, en dus met de hele wereld.

Op haar vijftigste verjaardag in mei hielden zij en Paul hun lippen stijf op elkaar over een eventuele relatie, al gingen er toen al geruchten, schrijft Daily Mail. De twee werden voor het eerst aan elkaar gekoppeld in april en zouden zelfs al sinds februari aan het daten zijn. Maar Kylie liet in interviews stellig weten dat het huwelijk niets voor haar was, kapot als ze afgelopen jaar was van haar verbroken verloving met de 30-jarige Joshua Sasse. „Verloofd zijn voelde al als een experiment, omdat ik als meisje en later als vrouw nooit het beeld had van mezelf als iemand die zou trouwen.”

Nu het serieus wordt met haar en de creatief directeur van de Britse GQ, lijkt ze bereid dat idee te heroverwegen. In een recent interview met The Sun twijfelde ze duidelijk. „Misschien zal ik gaan trouwen, misschien niet. Ik heb gezegd dat het niets voor mij is. Maar aan de andere kant: misschien toch. Ik weet het niet.” In elk geval: „Het leven is niet een beetje, maar een stúk beter nu, het is geweldig!”.