Nieuws/Entertainment
2255688
Entertainment

Khloé Kardashian: Instagramvideo te flatteus

Een bikinivideo die zusje Kendall dit weekend van haar deelde, geeft een verkeerd beeld van Khloé Kardashian. Dat stelt de realityster, die in april beviel van dochter True, op Twitter.

„Ik zie nu pas de video van mij in een bikini die Kendall deelde”, schreef Khloé dinsdag over de Instagram Story, die veel werd gedeeld op entertainmentsites die erbij schreven dat de jonge moeder haar platte buik alweer terug had elf weken na haar bevalling. „Godzijdank weet ze vanuit welke hoek ze moet filmen, haha. Want ik zie er niet zo uit als in die video.” Volgens Khloé is de foto wel erg flatteus, omdat ze erop op haar rug ligt.

De realityster gaf eerder al aan dat ze het vervelend vindt als media een vertekend beeld geven van hoe zij herstelt van haar zwangerschap en bevalling. „Ik hou er echt niet van als er wordt geschreven dat ik een enorm aantal kilo’s ben verloren in een korte tijd, of als mensen beweren dat ik een belachelijk dieet volg”, deelde ze een paar weken geleden op Twitter. „Dat geeft een verkeerde boodschap. Ik geloof in het veranderen van je eetpatroon. Diëten zorgen meestal niet voor een langetermijnresultaat. Ik ben er ook van overtuigd dat sporten ongelooflijk gezond is, maar dat iedereen dat moet doen op een manier die in zijn leven past.”