Nieuws/Entertainment
2256108
Entertainment

Jandino Asporaat favoriet bij Ellen Hoog

Van alle mannen met wie ze een dag lang optrok voor het programma 24 uur Mandekking, is Jandino Asporaat de favoriet van Ellen Hoog. Dat vertelt de oud-hockeyster deze week in Viva.

„Als ik moet kiezen, zeg ik Jandino”, aldus Ellen, die het programma samen met Naomi van As presenteert. „Omdat hij op tv op mij overkomt als een clown, wist ik niet wat ik van hem moest verwachten. Hij heeft zulke leuke humor, is relaxed en ook heel gezellig, weet ik nu. Hij sprak openhartig over zijn heftige jeugd.”

Over openhartigheid hadden de dames sowieso niet te klagen. „Bijna alle mannen waren heel open. Johnny de Mol, die net vader geworden was, stelde zich kwetsbaar op. Met André Hazes junior was het ook leuk, maar dat ging er iets hysterischer aan toe, haha.”

De twee oud-topsporters steken elkaar tijdens de opnames nogal aan met hun enthousiasme, vertelt Ellen. „Voor iedere aflevering waren Naomi en ik dertig uur onderweg. Leuk, maar ook vermoeiend, want we stonden dan ook dertig uur aan. De regisseur waarschuwde ons op een gegeven moment dat we echt even onze rust moesten pakken als de camera uitging. Stonden we weer te stuiteren met z’n tweeën.”