2259143
Entertainment

Samantha de Jong klaar met ’oude gekke Barbie’

Barbie, Samantha de Jong

Barbie, Samantha de Jong

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, pakt langzaam aan weer wat activiteiten op en is nu te zien in een videoclip van haar vriend Jeffrey Lake.

Barbie, Samantha de Jong

Barbie, Samantha de Jong

Ze speelt daar de hoofdrol in, meldt RTL. „Ja, als ik weer wil beginnen, moet het wel goed, hè”, reageert Barbie, onherkenbaar in de make-up. Ze vertelt de zender dat het weer beter gaat na alle ellende waar ze sinds het begin van dit jaar doorheen ging. „Ik heb een half jaartje rust gehad. Een nieuw huis, een nieuw leven. Niet meer al dat roze. Dat is de oude Barbie hé, de gekke Barbie. De Barbie van daarvoor moet weer terugkomen.”

Ook laat ze weten ’superblij’ te zijn nu ze weer zelf voor haar kinderen mag zorgen. Ze zijn nog regelmatig bij haar moeder, maar Samantha bouwt het weer langzaam op.

Samen met Jeffrey - ’We zijn Barbie en Ken’- vindt ze zo haar weg terug. Hoe hun relatie is te beschrijven? „We hebben het leuk samen, we zien wel waar het schip strandt”, zegt hij. En Barbie: „Ik heb een moeilijke tijd gehad, het is allemaal niet leuk geweest. Hij is nu een lichtpuntje.”