Nieuws/Entertainment
2265961
Entertainment

Monique: ’André’s welzijn gaat boven alles!’

André Hazes

André Hazes

Eerder deze week werd bekend dat André Hazes al zijn optredens van de komende maand heeft geannuleerd, omdat de zanger oververmoeid blijkt te zijn. Volgens zijn vriendin Monique zat dit er al een tijdje aan te komen. Het verbaast haar dan ook niets dat hij nu verplicht rust moet nemen. Dat laat ze weten op Instagram.

André Hazes

André Hazes

„Maanden lang was je afwezig. Een onmenselijk volgepropte agenda met nauwelijks een dag vrij. Met een lach op je gezicht en een grap uit je mond liet je de mensen geloven dat het wel goed met je ging. Ik signaleerde anders, maar dat wilde zowel jij, als de mensen om je heen, niet horen. Niet zien!”, zo begint Monique haar emotionele bericht. Mijn spontane liefdevolle man raakte zichzelf kwijt wat zelfs heeft geleid tot een breuk tussen ons. Met een gebroken hart bleef ik achter als een roepende in de woestijn. Je kwam terug, met hoofd en hart, maar ruimte voor jezelf, laat staan voor je gezin was er niet. Je werd zo geleefd en jij wilde er alles aan doen om te laten zien dat je het allemaal kon. Jij als jezelf!”

Begrip

„Ik ben altijd trots op je geweest, maar jouw welzijn gaat boven alles! Wat ben ik dankbaar dat je een seintje van boven hebt gekregen die je dit keer niet negeerde. Rust is er nodig. Rust, ontspanning, inzicht en persoonlijke aandacht. De aankomende weken gaan we daar aan werken en mocht het dan nog nodig zijn, nemen we nog meer tijd. De mensen die van je houden hebben alle begrip, je fans hebben alle begrip, maar het belangrijkste is dat je begrip hebt gekregen voor je eigen situatie die er nu is. Je bent zó dapper om dit besluit te nemen. Ik hou van je lieve man! En ben blij dat je weer thuis bent, zowel met lichaam als met geest. Oneindig. (p.s. er zijn nu zelfs momentjes om je terug te kunnen pakken. Deze foto is er pas eentje)”

Woensdag maakte André bekend dat hij het op doktersadvies rustig aan moet doen. Hij vertelt dat hij vanwege ’ongelooflijke hoofdpijn’ naar de dokter is gegaan en hij al tijden zijn lichamelijke klachten negeerde. Hoewel hij al meerdere malen niet alleen door zijn vriendin, maar ook door zijn fans was gewaarschuwd, bleef hij doorgaan. Nu ook zijn dokter heeft gezegd dat hij rustig aan moet doen, heeft André eindelijk besloten te luisteren en voor minimaal aan maand te stoppen met alles wat met werk te maken heeft. „Ik hoop oprecht op jullie begrip. Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor 1 keer moet ik aan mijzelf denken”, eindigt hij zijn bericht.