Nieuws/Entertainment
2266240
Entertainment

Cardi B eist 15 miljoen van ex-manager

Cardi B

Cardi B

Cardi B sleept haar voormalige manager voor de rechter. De rapper beweert dat deze Shaft haar leven compleet probeerde te beheersen en een veel te groot deel van haar inkomsten opeiste.

Cardi B

Cardi B

De aanklacht van Cardi, die ze donderdag indiende bij een rechtbank, is een reactie op een zaak die Shaft dit voorjaar tegen haar aanspande. Hij eist 10 miljoen dollar van de rapper, omdat hij haar zou hebben grootgemaakt en vervolgens werd gedumpt toen dat doel bereikt was.

Cardi gooit daar nog een schepje bovenop en eist 15 miljoen van haar voormalig manager. Ze verwijt hem onder meer bedrieglijk gedrag. Zo zou hij haar hebben wijsgemaakt dat het normaal is dat managers vijftig procent van de royalty’s van artiesten innen, een veel groter aandeel dan gebruikelijk.

In de papieren beweert Cardi ook dat Shaft haar afzonderde van mensen uit haar omgeving, zodat hij volledige macht over haar had. Ze stelt dat hij zich zelfs bemoeide met haar liefdesleven, door haar te vertellen wie ze wel en niet mocht daten. Volgens TMZ probeerde hij ook haar relatie met Offset, met wie de rapper inmiddels is getrouwd en een kind verwacht, te saboteren.