Nieuws/Entertainment
2266533
Entertainment

Thuiswedstrijd voor Martin Garrix

Martin Garrix

Martin Garrix

Martin Garrix maakt zich op voor zijn enige thuiswedstrijd deze zomer. De 22-jarige dj uit Amstelveen is dit weekeinde een van de grote namen op We Are Electric Weekender.

Martin Garrix

Martin Garrix

Martin Garrix gaat weer een drukke zomer tegemoet. In juli en augustus draait de dj onder meer in Las Vegas, Toronto en Helsinki en tussendoor vliegt Garrix geregeld naar Ibiza, waar hij elke donderdag in de befaamde Ushuaïa wordt verwacht. Dit weekend is hij eindelijk weer eens in eigen land te zien.

Niet alleen Garrix vliegt speciaal voor We Are Electric naar Nederland. Ook The Prodigy en Eric Prydz verzorgen de komende dagen exclusieve festivaloptredens. Daarnaast strikte de organisatie onder anderen Justice, Paul Kalkbrenner, Oliver Heldens en Martin Solveig.

Nieuwe locatie

Het festival voor danceliefhebbers is verhuisd. Na drie edities in Eersel strijkt We Are Electric neer op historisch landgoed Velder, in de gemeente Boxtel. Op de nieuwe locatie kan het festival tot diep in de nacht doorgaan, vrijdag en zaterdag is het pas na 03.00 uur stil, zondag klinken de laatste tonen rond 01.00 uur.

Op landgoed Velder kan We Are Electric ook groeien. De festivalorganisatie is dan ook trots op de diverse line-up voor vrijdag, zaterdag en zondag. Die is met zo’n 112 optredens uit binnen- en buitenland groter en diverser dan ooit.