Nieuws/Entertainment
2267382
Entertainment

Stralende Hilary Duff showt babybuikje

Actrice Hilary Duff (30) heeft haar bijna 10 miljoen volgers op Instagram getrakteerd op een foto waarop ze voor het eerst te zien is met een babybuikje. De Lizzie McGuire-ster en haar vriend, zanger Matthew Koma, maakten vorige maand bekend dat ze samen een dochtertje verwachten.

Te zien is hoe Hilary - enkel gekleed in haar ondergoed - trots haar babybump showt, terwijl ze de singer-songwriter een zoen geeft. De voormalige kindster voorziet de Instagrampost van een aantal hartjes.

Begin juni, toen ze haar zwangerschap bekendmaakte, kwamen er meer woorden aan te pas. „Raad eens jongens! Matthew en ik hebben een klein prinsesje gemaakt”, schreef Hilary bij het kiekje waarop ze door haar vriend werd gezoend. Matthew deelde dezelfde foto via Instagram en voorspelde dat zijn dochter ’net zo mooi en lief als haar moeder’ wordt. „Een nieuw ongelooflijk hoofdstuk begint.”

Voor de 31-jarige singer-songwriter is het zijn eerste kind. Hilary heeft al een 6-jarige zoon, Luca, uit haar huwelijk met Mike Comrie. Met de ijshockeyer was ze van 2010 tot 2016 getrouwd. Sinds vorig jaar januari is Hilary gelukkig met Matthew.