Nieuws/Entertainment
2267555
Entertainment

Recordaantal inschrijvingen Temptation Island

Annelien Coorevits en Rick Brandsteder

Annelien Coorevits en Rick Brandsteder

Ondanks dat ieder seizoen van Temptation Island steeds heftiger lijkt te verlopen, is er voor het volgende seizoen sprake van een recordaantal aanmeldingen. Ruim 300 koppels en 1000 verleiders dromen ervan de verleiding aan te gaan.

Annelien Coorevits en Rick Brandsteder

Annelien Coorevits en Rick Brandsteder

Deelname aan de ultieme relatietest staat bijna garant voor een aantal scheuren in je relatie, heel veel tranen en wantrouwen naar je partner, maar blijkbaar denken veel mensen nog steeds dat zij de verleiding wél aan kunnen. „Er zijn voor het volgende seizoen, waarvan de opnames in september en oktober plaatsvinden, al 1.410 inschrijvingen afgerond. Maar vele anderen zijn nog lopende”, laat VIJF weten.

Maar liefst 169 Nederlandse stellen hopen hun relatie te kunnen testen op Temptation Island. In België lijken de koppels iets minder zeker (of juist erg realistisch) over hun liefde: 149 koppels hebben zich tot nu toe opgegeven. Ook de singles willen massaal hun charmes in de strijd gooien. Tot nu toe hebben 582 vrouwen en 510 mannen zichzelf aangemeld. In Nederland hebben meer vrouwen zich ingeschreven, terwijl in België juist meer mannen de behoefte voelen om de monogamie op de proef te stellen.

Het is nog niet bekend waar het nieuwe seizoen wordt opgenomen, wel is zeker dat Rick Brandsteder en Annelien Coorevits opnieuw de presentatie op zich nemen.