Nieuws/Entertainment
2268127
Entertainment

Brooke Shields draagt bikini voor dochters

Brooke Shields

Brooke Shields

Brooke Shields werd op 15-jarige leeftijd in een klap beroemd door haar rol in The Blue Lagoon. Hoewel de wereld haar halfnaakt leerde kennen, voelt ze zich nu pas zelfverzekerd genoeg om een bikini te dragen.

Brooke Shields

Brooke Shields

„Om eerlijk te zijn was ik vroeger nooit bezig met mijn lichaam. Tijdens de opnames van The Blue Lagoon was ik pas vijftien en was ik nog in de groei. Pas op latere leeftijd begon ik aan mijn lichaam te werken”, vertelt de 53-jarige Shields aan InStyle.

„Ik droeg altijd badpakken die praktisch tot mijn knieën kwamen. Mijn oudste dochter zei me toen dat ik er zo groot en ongemakkelijk uitzag. Dat was het moment waarop ik mij realiseerde dat ik me goed moest voelen in mijn lichaam, zelfverzekerd moest zijn, zodat ik een goed voorbeeld voor haar zou zijn.”

Brooke benadrukt dat ze haar dochters wilde laten zien hoe een echt vrouwenlichaam eruit ziet. „We hebben allemaal een ander type lichaam, maar vergelijken onszelf steeds met andere vrouwen. Ik heb nu geleerd dat je puur naar je eigen lichaam moet kijken en je sterke punten moet benadrukken. Je voelt je daardoor veel sterker.”