Nieuws/Entertainment
2269037
Entertainment

Zieke Rossana Kluivert moet TLC-serie uitstellen

Rosanna Kluivert

Rosanna Kluivert

Artsen hebben Rossana Kluivert afgeraden naar Curaçao te reizen voor opnames van haar reallifeserie op TLC. In mei ging ze in Barcelona onder het mes, nadat borstkanker bij haar werd geconstateerd. Haar doktoren vinden het niet verstandig om bestraling uit te stellen, schrijft ze op Instagram. De opnames worden daarom verplaatst.

Rosanna Kluivert

Rosanna Kluivert

De vrouw van oud-voetballer Patrick Kluivert zou in de TLC-serie Kluivert Dog Rescue Center straathonden op Curaçao redden. „Ik zou eigenlijk naar Curaçao afreizen om mijn droom op te zetten, samen met heel veel fantastische mensen die dit mogelijk maken vanuit Nederland, België en Curaçao. Na mijn operatie ben ik nu voldoende hersteld om dit te doen, dacht ik. Helaas vinden de doktoren toch dat het niet verstandig is om de bestralingen uit te stellen en zal ik dit eerst gaan doen en met beide handen aanpakken.”

Rossana zet zich al meer dan tien jaar in voor het welzijn van straathonden. Ze wil met hulp van familie, vrienden en de eilandbewoners een eigen hondenopvang op Curaçao opzetten.