Nieuws/Entertainment
2269768
Entertainment

Ex-vriendin razend: David Cassidy’s as nog in crematorium

David Cassidy

David Cassidy

David Cassidy’s ex-vriendin Maura Rossi is woedend, omdat ze niet bij de as van de overleden artiest kan. TMZ schrijft dat haar woede misplaatst is.

David Cassidy

David Cassidy

De artiest werd in november gecremeerd en sindsdien staat zijn as opgeslagen in het crematorium. Rossi is hier zo woedend om. Ze vreest dat Davids familie hem al vergeten is en vindt dat zij zijn gedachtenis besmeuren, door niets met zijn as te doen. Ze zegt hier zelfs niet van te kunnen eten of slapen.

Maar TMZ achterhaalde dat het steeds al de bedoeling was om de as van David pas in de zomer uit te strooien. Dat zou gebeuren op een plek die hem dierbaar was: op het Saratoga Race Course in Saratoga Springs.

David was gek van paardenrennen en had de wens dat zijn as zou worden uitgestrooid op de meer dan 154 jaar oude racebaan, die hij al meer dan dertig jaar regelmatig bezocht. Wanneer dit precies gaat gebeuren, is niet duidelijk, maar aannemelijk is de datum van 18 augustus. Dan is op de baan in Saratoga Springs namelijk de David Cassidy Memorial Race. In het plaatsje dragen ook al verschillende bankjes, het nationaal race-museum en de Hall of Fame zijn naam.

David Cassidy overleed vorig jaar november op 67-jarige leeftijd aan orgaanfalen.