Nieuws/Entertainment
2269848
Entertainment

Vreugde over terugkeer bij Duitse ’RTL-familie’

Sylvie Meis terug bij Das Supertalent!

Het leven ziet er weer zonnig uit voor Sylvie Meis

Het leven ziet er weer zonnig uit voor Sylvie Meis

Het lijkt weer helemaal bergopwaarts te gaan met Sylvie Meis, de ster die steeds opnieuw weet te verrassen. Dit keer met het nieuws dat ze na zeven jaar terugkeert als jurylid bij het Duitse tv-programma Das Supertalent. Dat meldt het Duitse RTL.

Het leven ziet er weer zonnig uit voor Sylvie Meis

Het leven ziet er weer zonnig uit voor Sylvie Meis

De 40-jarige zakenvrouw en tv-presentatrice is erg verheugd over haar terugkeer. „Tien jaar na mijn start bij RTL keer ik bij hen terug met hetgeen waar ik mee begon: als jurylid van Das Supertalent. Een grotere eer kan ik me niet voorstellen.”

In 2008 begon Sylvie’s Duitse tv-carrière bij RTL. Tot 2011 zat ze in de jury. „Dat was het begin van mijn tv-carrière in Duitsland. Ik ben Dieter eeuwig dankbaar dat hij mij hiervoor vroeg.”

’Hoogste kijkcijfers’

Jurylid en teamcaptain Dieter Bohlen zegt er zelf over: „Het dreamteam is weer bij elkaar. Wij waren het team met de hoogste kijkcijfers tot nu toe.” Bruce Darnell maakt het drietal compleet. Sylvie kijkt dan ook uit naar opnieuw ’een geweldige tijd met mijn geliefde RTL-familie.” Ze zal er vooral deze zomer druk mee zijn: de jurycastings zijn in de maand augustus. Het programma wordt in Duitsland vanaf september uitgezonden.

Nog maar twee weken geleden werd bekend dat Sylvie bovendien haar eigen show krijgt bij de zender. Ook werkte ze ondertussen aan een film, Elvy’s wereld, so Ibiza. Leek het vorig jaar nog allemaal bergafwaarts te gaan met Nederlands succesvolle diva, nu is Sylvie terug. En hoe.