Nieuws/Entertainment
2270640
Entertainment

Gordon geëmotioneerd op 50e verjaardag

Gordon is 50

Gordon is 50

Gordon heeft vrijdagavond zijn 50e verjaardag gevierd met een groot feest voor zijn vrienden en familie en dat maakte hem emotioneel.

Gordon is 50

Gordon is 50

Uitgedost zoals hij dat kan bij een roze jacht MS de Jordaan, vertelt hij aan Shownieuws over zijn feest met als thema The Greatest Showman. „Dat vond ik een geweldige film, dus, ja, er gaat vanavond heel wat bijzonders gebeuren”, vertelt de zanger die straalt van geluk, maar op zijn grote dag ook bewogen raakt. „Ik ben nu vooral geëmotioneerd omdat al mijn liefste mensen nu om me heen zijn. Het was een heel bewogen half jaar en er is heel veel gebeurd. Dus dat zij hier nu zijn, daar gaat het om.”

Bewogen was het zeker, nadat eerst Gordons biografie een bom legde onder veel van zijn vriendschappen en professionele relaties, moest hij daarna met lede ogen toezien hij zijn geliefde hem voor de rechter sleepte.

’Lief joch’

En ondanks dat hij mogelijk wat vrienden verloren heeft het afgelopen jaar door zijn biografie, zijn onder meer Patricia Paay en haar man Robbert, Tineke de Nooij, voetballer Johnny Heitinga en Jan en Monique des Bouvrie.

Ook zijn zussen en broer, met wie hij dit voorjaar nog een kort geding dreigde uit te moeten vechten, zijn aanwezig. „Het is een lief joch, ’t is een groot kind”, zegt Johny. En zus Marga: „Het is gewoon een bijzonder joch, vroeger al. Met drie zussen is-tie door en door verwend. En dat is ’ie nog.”