Nieuws/Entertainment
2272377
Entertainment

Serena Williams in tranen om baby

Serena Williams

Serena Williams

De training van Serena Williams heeft er zaterdag voor gezorgd dat de tennisster een belangrijk moment in het leven van haar dochtertje heeft moeten missen...

Serena Williams

Serena Williams

„Ze heeft haar eerste stapjes gezet... En ik heb het gemist. Ik heb moeten huilen”, schrijft Williams op Twitter. Haar volgers kunnen er echter wel de humor van inzien: „Maak je niet druk. Zij heeft 22 grand slams gemist, maar zal nog steeds weten dat jij de beste tennisspeelster aller tijden bent. Er komen nog duizenden magische momenten met haar”, schrijft iemand.

Veel andere vrouwen delen het verdriet van Serena en stellen haar gerust omdat ook zij de eerste stapjes van hun kindjes hebben gemist. „Ik heb het gemist omdat haar opa voor me stond. Ik was dus gewoon aanwezig en zag het niet!” Maar er zijn ook vrouwen die er een positieve draai aan proberen te geven: „Het is al goed, ze was gewoon aan het oefenen en deed dat juist omdat jij niet thuis was. Ze wil je later een betere show geven!”

Maar misschien heeft Serena nog heeft meest aan het nuchtere advies dat het pas eerste stapjes zijn als ze het met eigen ogen heeft gezien. Dat wordt thuisblijven tot de kleine meid opnieuw de benen neemt!