Nieuws/Entertainment
2272497
Entertainment

Russell Crowe beledigd om auditie Deadpool 2

Russell Crowe

Russell Crowe

Russell Crowe staat er om bekend nooit auditie te doen voor zijn filmrollen. Het viel dan ook op zijn zachtst gezegd niet goed toen hem gevraagd werd auditie te doen voor de rol van Cable in Deadpool 2.

Russell Crowe

Russell Crowe

In een interview met Collider vertelt comictekenaar Rob Liefeld dat hij op een avond besloot om Russell Crowe te benaderen voor Deadpool 2. „Ik was zo dom om een bericht naar Russell te sturen, terwijl ik er nooit bij stil had gestaan dat hij ook daadwerkelijk zou kunnen reageren. Ik zei hem auditie te doen voor de rol van Cable, maar dat verliep niet zoals ik had gehoopt.”

Toen Liefeld de volgende ochtend wakker werd, was het kwaad al geschied. „Er werd flink naar me uitgehaald. Russell Crowe had gereageerd met: ’Auditie doen?!’. Mijn manager liet me al snel weten dat hij nooit auditie doet en ik hem waarschijnlijk flink beledigd had.”

„Ik heb meteen mijn excuses aangeboden en uitgelegd dat we nog niemand hadden gevonden voor de rol en ik het daarom opperde. Mijn telefoon stond roodgloeiend, sommige mensen hebben mij vervolgens een uur lang ondervraagd over hoe ik het in hemelsnaam in mijn hoofd had gehaald dit te doen.”