Nieuws/Entertainment
2272548
Entertainment

Brendon Urie: Ik ben panseksueel

Brendon Urie en zijn vrouw Sarah Orzechowski

Brendon Urie en zijn vrouw Sarah Orzechowski

Panic! at the Disco-frontman Brendon Urie is gelukkig getrouwd met zijn vrouw Sarah Orzechowski, maar vertelt nu ook aangetrokken te zijn tot mannen. Hij zegt op een persoon verliefd te worden, ongeacht hun gender of sekse.

Brendon Urie en zijn vrouw Sarah Orzechowski

Brendon Urie en zijn vrouw Sarah Orzechowski

„Ik ben getrouwd met een vrouw en ik houd zielsveel van haar, maar dat betekent niet dat ik niet op een man kan vallen. Ik houd van mensen”, legt Urie uit aan Paper magazine. „Je zou dus kunnen zeggen dat ik panseksueel ben, want het maakt me gewoon echt niet uit. Als een persoon geweldig is, dan is dat gewoon zo. Ik hou van goede mensen, het hart moet op de juiste plek zitten. Ik voel me dus ook zonder twijfel aangetrokken tot mannen. Of beter gezegd, ik voel me aangetrokken tot mensen. Ik denk dus dat ik nu uit de kast kom als panseksueel.”

De zanger geeft toe dat zijn seksualiteit voor sommige mensen ongemakkelijk was, maar dat hij het zelf nooit als vreemd heeft ervaren. „Tijdens onze eerste tour liep ik vaak op de gitarist af en kuste ik hem op zijn mond. Hij werd dan boos, maar ik voelde gewoon de behoefte hem te kussen.” Ook zegt hij het normaal te vinden een beetje aan te rommelen met zijn vrienden. „Als we met zijn allen in de kroeg zaten en wat biertjes op hadden, waren we uiteindelijk met zijn allen wat aan het zoenen. Mensen worden gewoon dronken en rommelen maar wat aan. Kroegseksueel.”