Nieuws/Entertainment
2273830
Entertainment

Kylie Jenner: ’Mijn borsten 3x zo groot en kont dikker’

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Op haar Instagram-foto’s is het niet te zien, maar Kylie Jenner beweert dat haar lichaam is veranderd na de zwangerschap en bevalling van haar dochtertje Stormi.

Kylie Jenner

Kylie Jenner

De realityster heeft haar kledingstijl moeten aanpassen, zegt ze in een YouTube-video waarin ze samen met beste vriendin Jordyn Woods allerlei vragen beantwoordt. „Niets in mijn kledingkast past nog.” Ze kan dan ook niet wachten om haar buikspieren terug te krijgen en zich fit te voelen.

„Ik heb een fantastische zwangerschap en bevalling gehad. Ik ben er erg blij mee en ik zou het zo opnieuw doen, maar mijn borsten zijn wel drie zo groot geworden. Dat stoort mij. Ik heb ook striae op mijn borsten. En mijn buik en mijn middel zijn niet hetzelfde en mijn kont is groter en mijn dijen zijn dikker”, aldus het openhartige halfzusje van Kim Kardashian. Zou dat de reden zijn dat de normaal zo sexy geklede Kylie in juni bij de Paris Fashion Week gespot werd in zo’n vormeloos pak?

Zou Kylie daarom zo’n wijd pak gedragen hebben naar de Paris Fashion Week?

Zou Kylie daarom zo’n wijd pak gedragen hebben naar de Paris Fashion Week?

De kersverse mama zegt ook dat haar vijf maanden oude dochter precies op haar lijkt en dezelfde ogen, oren en hetzelfde voorhoofd heeft als zij . „Stormi is net mijn tweelingzus. Maar ze begint steeds meer op haar vader te lijken.” En wat haar betreft hoeft haar dochter niet zo onzeker te zijn als zijzelf, toen ze op 17-jarige leeftijd haar lippen liet opvullen. „Ze heeft de meeste perfecte lippen ter wereld. Die heeft ze niet van mij.”