Nieuws/Entertainment
2274054
Entertainment

’Ze willen me niet in het zwembad’

Dj Khaled laat fans in de steek

DJ Khaled verkoos het zwembad boven het podium

DJ Khaled verkoos het zwembad boven het podium

Dj Khaled zou zondagmiddag moeten optreden op festival Wireless in Londen, maar zegde een paar uur van tevoren pas af. Fans zijn woedend.

DJ Khaled verkoos het zwembad boven het podium

DJ Khaled verkoos het zwembad boven het podium

Als reden voor zijn canceling gaf dj Khaled ’reisissues’ op. Fans stelden vragen bij zijn annulering. Op Instagram postte hij namelijk een aantal uur geleden foto’s van zichzelf in zijn zwembad aan de kust van Mexico.

Inmiddels heeft hij ook een video van zichzelf in datzelfde zwembad gepost, waarin hij reageert op alle verwijten. „Ze willen me niet in een zwembad”, zegt hij met een lichte toon van verwijt in zijn stem. Nee, logisch, vindt een volger. „Ze willen je op Wireless.”

De meeste fans reageren minder behoudend en slingeren woedende beledigingen naar het hoofd van de rapper met termen als ’dik’, ’vet’ en ’lui’. „Reisissues en dan post je foto’s van een vliegtuig? Je had niet eens het fatsoen om te noemen dat je niet naar Wireless Festival zou komen. Eikel.” De teleurstelling druipt ervan af. „Ik ben gekomen om je te zien optreden maar het werd uiteindelijk een erg frustrerende dag.”

Bij zoveel woede krijgt hij een nuttig advies. „Ik zou voorlopig ook maar beter in het zwembad blijven.”