2275984
Entertainment

Ariana Grande neemt het op voor Justin Bieber

Een grap op Twitter over de verloving van Justin Bieber, viel zondag niet in goede aarde bij Ariana Grande. De zangeres reageerde op de opmerking, vooral ter verdediging van Scooter Braun, de manager van zowel Ariana als Justin.

Nadat zondag bekend was geworden dat Justin zich na een paar weken daten had verloofd met Hailey Baldwin, schreef een twitteraar: „Eerst verlooft Ariana zich met Pete Davidson en nu Justin Bieber met Hailey Baldwin. De duivel werkt hard, maar Scooter Braun werkt harder”, die laatste opmerking ’geleend’ van een veelgebruikte uitspraak over Kardashianmanager en -moeder Kris Jenner.

Ariana reageerde: „Je realiseert je dat we mensen zijn die verliefd worden en levens hebben toch?” Waarna ze het opnam voor haar manager. „En dat Scooter een geweldig mens is en onze gezondheid en ons geluk altijd voorop heeft staan.”

De zangeres verloofde zich vorige maand een paar weken na hun ontmoeting met de Saturday Night Live-comedian. Ook Justin en Hailey zijn nog niet lang samen, maar zij kennen elkaar al veel langer.