2276120
Entertainment

Roseanne geeft eerste interview na schandaal

Roseanne Barr geeft deze week haar eerste televisie-interview sinds ze een tweet de wereld instuurde die haar serie de kop kostte. Dat kondigde de comédienne zondag zelf aan op Twitter.

In de post bedankte ze ook haar trouwe aanhangers. „Aan mijn geweldige fans die ik koester en waar ik van hou, die me de afgelopen weken overeind hebben gehouden toen ik te zwak was om dat zelf te doen: ik doe deze week een televisie-interview”, aldus de 65-jarige, die in een post daarna een nieuwe blonde coupe deelde.

Waar en wanneer precies het gesprek plaatsvindt, hield de actrice in het midden. Ze gaf aan maandag met meer nieuws te komen.

Roseanne sprak vorig weekend al in de postcast van televisierabbijn Shmuley Boteach. Daar vertelde ze dat ze aan televisieaanbiedingen niets te klagen heeft sinds het schandaal, waarbij de reboot van haar hitserie Roseanne van de buis werd gehaald en wordt vervangen door een spin-off waar ze zelf geen deel van zal uitmaken. „In ieder slechts ligt iets goeds verborgen, ik vind het heel spannend want er is me al zoveel aangeboden”, aldus de comédienne. „Ik heb bijna al een heel goed voorstel om terug te keren op televisie geaccepteerd en misschien ga ik het wel doen. We zullen zien.”