2277652
Entertainment

Sam Feldt annuleert optredens wegens operatie

Dj Sam Feldt moet een groot aantal optredens annuleren als gevolg van zijn scooterongeluk. Hij wordt donderdag geopereerd en moet daarna zes weken rust houden en revalideren, meldt hij via zijn agentschap. Sam Feldt heeft zijn optredens in de maanden juli en augustus afgelast. Eerder moest hij al zijn optreden op het festival Indian Summer annuleren.

Sam Feldt (24) heeft een nare breuk in het bovenste deel van zijn onderbeen opgelopen. Op Instagram licht hij de situatie toe: „Ik heb een operatie nodig om te kunnen herstellen. De operatie staat gepland op donderdag 12 juli. Daarna zijn minstens zes weken rust en revalidatie nodig.”

De 24-jarige dj baalt dat hij voorlopig niet op kan treden. „Ik vind het jammer te moeten aankondigen dat ik tot 23 augustus niet kan optreden. Ik kan niet onder woorden brengen hoe verdrietig ik hierover ben. Het spijt me heel erg voor mijn fans die naar de shows uitkeken. Ik kan nu niet anders dan rust nemen en hopen op een spoedig en goed herstel. Ik kan niet wachten weer op het podium te staan”, aldus Sam.