Nieuws/Entertainment
2280547
Entertainment

Jada Pinkett Smith had seksverslaving

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith

In haar eigen Facebook talkshow Red Table Talk heeft Jada Pinkett-Smith bekend dat ze erg verslavingsgevoelig is en dat dat in haar jonge jaren resulteerde in een seksverslaving. „Ik dacht dat alles met seks op te lossen was”, aldus Jada.

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith

Daarnaast ontwikkelde Jada ook een obsessie voor sporten en dronk ze in haar eentje makkelijk drie flessen wijn op een avond leeg als ze alleen thuis was. „Toen drong het wel tot me door dat ik niet helemaal goed bezig was. Ik ben er in een keer mee gestopt, maar dat is het nou juist met mij. Ik kan geen maat houden: of ik stop cold turkey of ik ben een ’binger’. Daarom moet ik altijd goed op mezelf letten, dat ik niet te obsessief met iets omga.”

Jada’s moeder Adrienne Banfield-Jones sprak in dezelfde aflevering over haar heroineverslaving, waar ze twintig jaar mee kampte. Inmiddels is ze al 27 jaar clean. Toch is erover spreken nog steeds moeilijk. „Ik kon de onmacht om mijn leven op de rit te houden niet verbergen en daarmee heb ik mezelf en mijn dochter veel schade toegebracht. Het was een vreselijke tijd”, aldus een geëmotioneerde Adrienne.