Nieuws/Entertainment
2280679
Entertainment

Roseanne houdt interview in eigen hand

Roseanne Barr

Roseanne Barr

Het televisie-interview dat Roseanne Barr zou geven naar aanleiding van het schandaal rondom haar racistische tweets, gaat niet door. De actrice heeft na lang wikken en wegen besloten het gesprek zelf te gaan filmen en uitzenden op haar YouTube-kanaal. Dit laat ze weten op Twitter.

Roseanne Barr

Roseanne Barr

„Het is te stressvol en onbetrouwbaar voor mij en mijn fans om een interview te geven. Daarom heb ik besloten het zelf te doen en dit volgende week uit te zenden. Hierin zal ik uitleggen wat er gebeurd is en waarom. Ik houd van jullie en vergeet je niet in te schrijven op mijn channel!” aldus Roseanne.

Vorig weekend sprak Barr al in de postcast van televisierabbijn Shmuley Boteach. Daar vertelde ze dat ze aan televisieaanbiedingen niets te klagen heeft sinds het schandaal, waarbij de reboot van haar hitserie Roseanne van de buis werd gehaald en wordt vervangen door een spin-off waar ze zelf geen deel van zal uitmaken. „In ieder slechts ligt iets goeds verborgen, ik vind het heel spannend want er is me al zoveel aangeboden”, aldus de comédienne. „Ik heb bijna al een heel goed voorstel om terug te keren op televisie geaccepteerd en misschien ga ik het wel doen. We zullen zien.”