Nieuws/Entertainment
2280811
Entertainment

Keyshia Cole loog over zwangerschap

Keyshia Cole

Keyshia Cole

Afgelopen week verraste Keyshia Cole haar fans met het blijde nieuws dat ze in verwachting is van een tweede kindje. De zangeres laat nu weten dat het een grap was en ze helemaal niet zwanger is.

Keyshia Cole

Keyshia Cole

Keyshia Cole verspreidde het fake news over haar zwangerschap, omdat ze het beu is dat er steeds zoveel kritiek op haar lichaam is. „Ik moet mijn excuses aanbieden voor wat ik gisteren heb gedaan. Ik vertelde jullie dat ik zwanger was, maar jullie moeten allemaal stoppen met body shaming en niet iedere dag zeggen dat ik zwanger ben. Serieus, het doet me verdriet!”

Voor veel fans komt dit niet als een verrassing, zij hadden bij de aankondiging van haar zogenaamde zwangerschap al door dat het een sarcastische boodschap was. Hoewel veel volgers begrip hebben voor haar actie, zijn er ook een aantal vrouwen die vinden dat ze te ver is gegaan. „Ik heb een miskraam gehad en ben hier boos om. Mensen hebben commentaar op haar lichaam, maar ze had niet mogen zeggen dat ze zwanger is. Ze had hen moeten negeren. Toch zal ik voor haar bidden”, reageert een van hen.