Nieuws/Entertainment
2283378
Entertainment

Sha-la-lie-zangeres ’erg geschrokken’

Familieleden Sieneke aangehouden bij drugslab

NIJMEGEN - De verdachten die maandag zijn aangehouden bij een drugslab in Nijmegen zijn familieleden van Sineke Baum-Peeters. Het zou gaan om de opa (71), oom (47) en broer (24) van de 26-jarige zangeres, die Nederland in 2010 vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival met het nummer Ik ben verliefd (Sha-la-lie).

Zowel Sieneke als haar familieleden zijn ontdaan door het nieuws. „Ze is erg geschrokken van alles wat er zich op dit moment afspeelt binnen haar familie”, vertelt haar manager aan De Gelderlander. „Door de grote onduidelijkheid die er is, is het geven van een uitgebreide reactie niet mogelijk. Sieneke richt zich volledig en vol trots op haar gezin én zangcarrière.”

De politie ontdekte maandagochtend een drugslab op een bedrijventerrein in Nijmegen. In een loods aan de Binderskampweg troffen agenten een laboratorium aan, waar synthetische drugs zoals amfetamine, xtc of MDMA worden gemaakt.

Ook is op het terrein een hennepkwekerij gevonden. Omdat de chemische stoffen gevaar konden opleveren werd een groot deel van het bedrijventerrein afgesloten.