Nieuws/Entertainment
2285559
Entertainment

Koen Kardashian beroofd en mishandeld in Londen

Koen Pieter van Dijk, beter bekend als socialite Koen Kardashian, is in Londen beroofd en zwaar mishandeld. Op Instagram doet hij zijn schokkende verhaal.

Toen Koen midden in de nacht een sigaretje rookte voor zijn hotel, werd hij benaderd door een „charmante, verzorgde man”. De twee maakten een praatje en de man vroeg of Koen champagne kwam drinken bij hem thuis. Hij twijfelde, maar stemde toch toe. „De rit duurde veel langer dan ik had verwacht, maar had nog niets door. (...) We gingen naar de achtste verdieping uit mijn hoofd. Ik stapte de lift uit en kreeg een klap op mijn achterhoofd. Ik viel hard op de grond.”

Koen wordt vervolgens beroofd van zijn Cartier-horloge, dat hij van zijn ouders gekregen had voor zijn 21e verjaardag. Hij weet uiteindelijk „na veel rennen en vliegen” een uitgang te vinden. Een man die hem buiten opving vertelt dat Koen geluk gehad heeft. „Wees blij dat ze je horloge hebben en niet jou. Dit is een verlaten gebouw waar niemand meer woont, de meesten zien het daglicht niet meer.”

Koen heeft na het heftige incident last van paniek- en angstaanvallen. „Laat dit een grote les zijn voor mezelf en ook voor jullie allemaal. Je kan niemand vertrouwen.”