Nieuws/Entertainment
2285916
Entertainment

Strikt Privé

Opnieuw is het ráák bij diva CONNIE WITTEMAN die, thuiskomend van een etentje, ontdekte dat haar huis was bezocht en overhoop gehaald door een stel inbrekers. Die gingen er vandoor met een ware schat aan juwelen, waarvan zij dacht dat ze die veilig in haar kluis bewaarde. Voor het gemak hadden de mannen de complete safe maar meegenomen.

Connie is geschokt, te meer dat veel van de stukken - letterlijk - schitterende herinneringen zijn aan haar goede jaren met de vorig jaar overleden HANS BREUKHOVEN. Hans keek niet op een ton meer of minder wanneer hij zijn vrouw wilde verwennen met een collier, ring of armband.

Vrijwel die hele collectie is nu wég!

Zeven weken na de sprookjesbruiloft van PRINS HARRY en zijn MEGHAN maken we de balans op. De Amerikaanse oud-actrice is hard op weg de ware, níeuwe PRINSES DIANA te worden - zo geliefd is zij in haar nieuwe land en in de States. Maar wel is er nog steeds de kwestie met haar vader, die nu toch eens opgelost zou moeten worden.

MARTIJN FISCHER wordt vader. De sympathieke acteur, die beroemd werd als ANDRÉ HAZES, is door de aangekondigde komst van de kleine echter niet anders gaan denken over zijn beslissing niet meer te gaan samenwonen…