Nieuws/Entertainment
2286058
Entertainment

Michael Jackson gecastreerd door vader

Michael Jackson

Michael Jackson

Sommige mensen gaan wel erg ver om succes te hebben en te behouden. Dat blijkt wel uit de bizarre video over Michael Jackson die dinsdag naar buiten kwam. De King of Pop zou chemisch gecastreerd zijn door zijn vader Joe Jackson.

Michael Jackson

Michael Jackson

Conrad Murray, die twee jaar in de gevangenis zat voor zijn betrokkenheid bij het overlijden van Michael Jackson, vertelt aan The Blast dat hij Joe Jackson ’de slechtste vader ooit’ vindt. „De wreedheid van zijn vader, zoals Michael dat zelf ook noemde, en met name de slechte manier waarop hij met zijn kinderen omging en vooral het feit dat Michael chemisch gecastreerd werd door zijn vader om zo zijn hoge stem te behouden, is niet te omschrijven.”

Jackson zou al op zijn twaalfde zijn gecastreerd, tijdens zijn behandeling tegen hevige acne. De medicijnen die hij hiervoor moest slikken blokkeren de mannelijke hormoonreceptoren. Gelukkig voor Michael is chemische castratie omkeerbaar.

„Ik kende Michael heel erg goed en gaf veel om hem. Hij vertelde me over zijn lijdensweg onder het bewind van zijn vader. Het was vreselijk, er zijn simpelweg geen woorden voor. Ik heb dan ook geen traan gelaten om de dood van Joe. Hij was een vreselijk man.”

Hoewel Michael meermaals sprak over de wreedheden van zijn vader, namen zijn kinderen Prince en Paris het juist op voor hun opa tijdens zijn begrafenis.