Nieuws/Entertainment
2287514
Entertainment

Dochter Dwayne Johnson wil worstelaar worden

Dwayne Johnson en zijn dochter Simone

Dwayne Johnson en zijn dochter Simone

Simone, de tienerdochter van Dwayne Johnson, wil professioneel worstelaar worden. Dat vertelde haar trotse vader in de ontbijtshow Good Morning America. Daarmee treedt de 16-jarige in de voetsporen van haar vader. Die vierde als ’The Rock’ successen als WWE-worstelaar.

Dwayne Johnson en zijn dochter Simone

Dwayne Johnson en zijn dochter Simone

Simone Garcia Johnson tekende in 2016 nog een contract bij IMG Models in 2016 om als model aan de slag te gaan. Of die carrière nu ten einde is, werd niet duidelijk in het interview met haar vader. Die vertelde trots te zijn op Simone. Hij steunt de beroepskeuze van zijn dochter dan ook met heel zijn hart. Dwayne ziet de toekomst voor Simone vol vertrouwen tegemoet. „Ze zal een kampioen worden!”

De moeder van Simone, Dany Garcia, moet nog reageren op de plannen van haar dochter. Grootmoeder Ata Johnson, de moeder van Dwayne, heeft er vertrouwen in dat haar kleinkind alles heeft wat nodig is om zich in de WWE (World Wrestling Entertainment) staande te houden. Ata zat in het publiek bij het interview met haar zoon en zei het besluit van Simone goed te keuren. Overigens was de vader van Dwayne ook profworstelaar.

Simone is de oudste van de drie dochters van Dwayne. ’The Rock’ en zijn vriendin Lauren Hashian zijn ook ouders van de twee jaar oude Jasmine en de kleine Tiana, die werd geboren in april.