Nieuws/Entertainment
2287771
Entertainment

Yolanthe snapt geruchten huwelijksproblemen

Om de haverklap wordt er over Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder gezegd dat er weer problemen in het paradijs zijn en hun huwelijk op springen zou staan. Yolanthe maakt voor eens en altijd duidelijk, dat dat onzin is „We zijn hartstikke gelukkig samen.”

In een interview met Grazia vertelt Yolanthe over alle geruchten die over haar en Wesley de ronde doen en hoe zij daarmee om gaan. „We hebben ervoor gekozen er niet te diep op in te gaan. En gelukkig kunnen we samen nog steeds lachen om al die onzin. Elke relatie heeft zijn ups en downs en dat is bij ons niet anders. Maar wij willen niks liever dan samen oud worden; we zijn stapelgek op elkaar.”

Toch worden er regelmatig signalen afgegeven dat zij helemaal niet zo gelukkig zouden zijn. Is het niet omdat er nauwelijks foto’s van hen samen op haar sociale media staan, dan wel omdat de twee nog zelden samen gespot worden. Yolanthe begrijpt de geruchten over hun huwelijk daarom wel.

„Wesley heeft nu vakantie op Ibiza, samen met Xess, terwijl mensen ons daar altijd samen zagen. Het ding is dat ik nu aan het draaien ben. Maar als je daar niet van op de hoogte bent, kan ik me voorstellen dat je het gek vindt dat hij daar zonder zijn vrouw zit.” Het feit dat de presentatrice en haar voetballer voor hun werk steeds de wereld over reizen, maakt het er niet eenvoudiger op.

Ook wat betreft hun ’online relatie’ heeft de brunette een logische verklaring. „Wij hebben twee jaar geleden besloten dat ik mijn Instagram zou gebruiken als platform voor mijzelf en mijn werk. Bewust los van Wesley, omdat ik al zo vaak als voetbalvrouw werd neergezet, terwijl ik zelf ook altijd heel hard heb gewerkt.”