Nieuws/Entertainment

Candice Swanepoel haalt uit naar bodyshamers

Hollandse Hoogte

Candice Swanepoel heeft het gehad met alle commentaar rondom haar buikje, nadat ze bijna recent is bevallen van haar tweede zoontje, Ariel. Op Instagram Stories haalt ze dan ook uit naar de personen die negatieve opmerkingen maakten en zegt ze dat die mensen beter hulp voor zichzelf kunnen zoeken.

Hollandse Hoogte

Bij een foto waarop haar lichaam na de bevalling duidelijk te zien is, inclusief een buikje wat vrij logisch is, schrijft het Victoria’s Secret-model: „Dit is mijn lichaam twaalf dagen na de geboorte van mijn zoon. Zij die het nodig vinden om gemeen commentaar rond te strooien, zouden beter hulp gaan zoeken. De maatschappij kan zo wreed zijn voor elkaar.”

Ook laat Candice weten trots op haar lichaam te zijn. „De schoonheidsidealen waar vrouwen tegenwoordig aan moeten voldoen zijn gewoonweg onrealistisch. Ik ben niet beschaamd om mijn buik te laten zien na de bevalling, ik ben er zelfs trots op. Ik heb er negen maanden lang mijn zoontje in gedragen. Ik denk dat ik het wel verdiend heb om een klein buikje te hebben. Is het omdat ik een model ben? Wel, wij zijn ook maar gewone mensen dus laat me in alle rust genieten van het strand, alsjeblieft.”

Bekijk meer van