Nieuws/Entertainment
2293447
Entertainment

Laverne Cox verklaart haar vriend de liefde

Laverne Cox is één jaar samen met Kyle Draper en dat heeft ze gemarkeerd door hem online de liefde te verklaren. Ze postte vier foto’s van een avondje uit en schreef erbij dat ze heel veel van hem houdt.

De ster van Orange is the New Black liet in april weten dat ze een relatie had met Kyle Draper. In maart had ze al bekendgemaakt dat ze een nieuwe relatie had, maar nog niet met wie. In april postte ze een foto van hun twee, terwijl ze samen in bed liggen.

Ze is erg opgelucht dat ze haar vriend niet hoeft te verbergen zoals ze in het verleden soms wel moest. „Als zwarte transgendervrouw wilden mijn partners niet altijd bekendmaken dat ze een relatie met me hadden”, vertelde ze eerder dit jaar aan Cosmopolitan South Africa. Ze was toen de eerste transgender op de cover van het tijdschrift.

Ze vertelde erbij dat haar relatiegeschiedenis verder niet slecht was: „Toen mijn ex-vriend me introduceerde bij zijn vader en me uitnodigde om Hanukkah door te brengen met hem en zijn familie, was het het meest bijzondere ding ooit”, herinnert ze zich. „Transvrouwen verdienen het om in het openbaar geliefd te worden.”