2294005
Entertainment

Sylvie plant snoepmomenten in

Dat Sylvie keihard voor haar strakke lijf werkt, is geen nieuws. Maar nu doet de knappe zakenvrouw een opmerkelijke onthulling over haar voedingsschema.

In haar column voor Grazia schrijft la Meis openhartig over haar eetgewoontes. „Ik kan een zak chips of M&M’s leegeten, maar dan niet uit frustratie of verdriet. Het kan gerust al een week van tevoren gepland zijn”, aldus Sylvie.

Als ze zich dan al eens laat gaan, geniet ze daar naar eigen zeggen enorm van. Volgens haar moet je het jezelf gunnen. „Als ik een doos met macarons van Ladurée neem en ze allemaal opeet, doe ik dat omdat ik er zin in heb en weet dat het daarna weer klaar is. Je moet het jezelf gunnen, dan smaken ze ook een stuk lekkerder.”

Of deze onthulling wel zo handig was, valt te betwijfelen. Eerder werd er met Sylvie al eens de draak gestoken door twitteraars, omdat ze ooit tegen Grazia had gezegd: „Ik neem soms een ijsje en eet dan zelfs het hoorntje op.” Destijds reageerde ze heel gevat op de grappen en twitterde: „Ik eet weleens sushi en dan eet ik zelfs de rijst op!! #zelfsie.”