Nieuws/Entertainment
2295483
Entertainment

BZV-bruiloft: Spruitjesboer Johan zegt ja tegen zijn Lourianne!

Spruitjesboer Johan en zijn Lourianne hebben elkaar afgelopen zaterdag eeuwige trouw beloofd op hun eigen boerderij. Zijn zoektocht in het programma in 2012 leverde hem geen vrouw op, maar na een oproep op de website kwam hij in contact met Lourianne. In juli 2017 verwelkomden zij hun dochtertje Emmalien.

Lourianne straalde in een traditionele witte jurk, terwijl Johan gewoon in zijn overall aankwam. „Ik had wel een nieuwe gekocht hoor! Iedereen verwacht een pak en een stropdas, maar die trok ik pas tijdens het avondfeest aan”, vertelt hij aan Boer Zoekt Vrouw. „Lourianne had een hele mooie crèmewitte jurk aan, maar dan wel met boerenlaarzen eronder. Zo mooi als een barbiepop, bijna te mooi! Echt een plaatje.”

De dag stond niet alleen in het teken van hun bruiloft, in de middag werd hun bijna 1-jarige dochtertje gedoopt. Maar ook hun andere kinderen, Johans dochters Janneke (11) en Jolien (9) en Louriannes zoon Sean (15) en dochter Izabella (4), kregen een plek in de spotlight. „De ene bracht Emmalien naar voren tijdens de doop, de andere kinderen brachten de ringen, dat was erg leuk.”

Na de dienst kon het feest met 170 genodigden beginnen. „We hadden een heel mooi openingslied van Bryan Adams met When you love someone. Gingen ze met een grote boog om ons heen staan, want de boerderij is heel groot. Was echt heel mooi.”