Nieuws/Entertainment
2295612
Entertainment

Charlize Theron: ’Me-time is zó belangrijk!’

Charlize Theron

Charlize Theron

Charlize Theron is momenteel te zien in de nieuwe film Tully. Ze speelt hierin een oververmoeide moeder van drie kinderen, die het allemaal niet meer alleen aan kan en de hulp inschakelt van een nanny. „Ik had al toegezegd, nog voordat ik het script had gezien, maar het bleek een geweldig verhaal.”

Charlize Theron

Charlize Theron

In een interview met Het Laatste Nieuws vertelt Theron over waarom ze simpelweg geen ’nee’ tegen Tully kon zeggen. “Ik heb een heleboel vriendinnen die een postnatale depressie hebben gehad, en ik kan je verzekeren dat dat geen lachertje is. Ze wisten niet meer hoe ze hun leven opnieuw op de rails moesten krijgen. Veel mama’s denken onterecht dat ze een slechte ouder zijn wanneer het eventjes niet rond hun gezin of kinderen draait, maar die ‘me-time’ is zó belangrijk.”

Dat ervaart Theron ook zelf, want de actrice staat er met twee geadopteerde kinderen alleen voor. “Ik probeer zoveel mogelijk gedaan te krijgen wanneer Jackson (6) en August (2) op school zitten, want ’s ochtends is het thuis een heksenketel. Het is als alleenstaande en werkende moeder soms echt hectisch, maar het is een kwestie van de juiste balans te vinden. Ik weet wanneer het tijd is om gas terug te nemen.”

„Ik probeer er elke dag het beste van te maken. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet stilsta bij het feit dat vandaag wel eens mijn laatste dag zou kunnen zijn. Life is not a dress rehearsal, this is it. Dus geniet ik meer dan ooit tevoren.”